Κρεβάτια

WOOD

Κρεβάτι από δρυς rustic ξύλινο κεφαλάρι και ντυμένη βάση με αφαιρούμενο ύφασμα. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων καθώς και διαφορετικών διαστάσεων ανάλογα το στρώμα. Κατόπιν παραγγελίας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

Ελληνικά

LIFT

Κρεβάτι από μασίφ δρυς σκελετό και κεφαλάρι με αφαιρούμενο ύφασμα, το οποίο διαθέτει ανάκληση. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων καθώς και διαφορετικών διαστάσεων ανάλογα το στρώμα. Κατόπιν παραγγελίας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

Ελληνικά

AURORA

Κρεβάτι από μασίφ δρυς σκελετό και  κεφαλάρι με αφαιρούμενο ύφασμα. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων καθώς και διαφορετικών διαστάσεων ανάλογα το στρώμα. Κατόπιν παραγγελίας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

Ελληνικά

AURORA II

Κρεβάτι από ντυμένη βάση με δρυς μασίφ λεπτομέρεια και κεφαλάρι μεαφαιρούμενο ύφασμα.  Διατίθεται με ανατομικό τελάρο, σε ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων καθώς και διαφορετικών διαστάσεων ανάλογα το στρώμα. Κατόπινπαραγγελίας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

Ελληνικά

ROSIE

Ντυμένο κρεβάτι με αφαιρούμενο ύφασμα και αποσπώμενες μαξιλάρες από μασίφ οξιά σκελετό με ανατομικό τελάρο. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων καθώς και διαφορετικών διαστάσεων ανάλογα το στρώμα. Κατόπιν παραγγελίας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

Ελληνικά

LUV

Ντυμένο κρεβάτι με αφαιρούμενο ύφασμα και μασίφ οξιά σκελετό με ανατομικό τελάρο. Διατίθεται σε ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων καθώς και διαφορετικών διαστάσεων ανάλογα το στρώμα. Κατόπιν παραγγελίας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

Ελληνικά

Σελίδες